ZAMOLBA ZA DONACIJU

Share Article

Poziv donatorima i sponzorima
ZAMOLBA ZA DONACIJU

„Pokažimo oboljelima da nisu sami Božić 2022.“
Udruga oboljelih od leukemije i limfoma poziva vas da svojim novčanim prilogom ili proizvodom sudjelujete u ostvarenju još jedne Božićne priče. Volonteri Udruge svake godine za Božić obilaze svoje oboljele članove u akciji “Pokažimo oboljelima da nisu sami“ te ih prigodno daruju paketima koje doniraju razni donatori. Ove godine planiramo pripremiti i podijeliti 158 poklon paketa i 14 poklon bonova u vrijednosti od 500,00 kuna za obitelji u potrebi. Akciju neprekidno provodimo već 23 godine.
Možete nam donirati u naravi: papirnate maramice, vlažne maramice, toaletni pribor, pasta za zube, ručnik, sapun, šampon, kreme za djecu, puder, prigodnu igračku, pokoji slatkiš, bojanku, bojice i sl.
“Udruga oboljelih od leukemije i limfoma sustavno vodi brigu o osobama oboljelima od najtežih malignih bolesti, koje se tijekom liječenja nađu u potrebi”.

“Nažalost, među tim osobama ima i mnogo djece. Već 23. godinu, otkako smo osnovani, zahvaljujući donacijama, pomažemo u kupnji lijekova, transplantata ili medicinskih pomagala koje ne financira HZZO (djelomično ili u potpunosti) , provodimo studije, ispitivanja i istraživanja u suradnji sa kliničkim bolničkim centrima i farmaceutskim kućama, pomažemo u plaćanju troškova smještaja roditeljima oboljele djece koja se liječe u Zagrebu, te sufinanciramo troškove dijagnostike i liječenja u inozemstvu. Do sada smo prikupili i utrošili oko 5.400.000 kuna za potrebe naših članova.

Poklon pakete dijelit ćemo u bolnicama: ŽB Čakovec, OB Varaždin, KBC Zagreb i KB Merkur te obiteljima u kojima ima oboljele djece, a nalaze se u kučnoj njezi.”
Ukoliko se odlučite za bilo kakvu donaciju, volonteri će se pobrinuti za transport i proslijediti darove onima kojima su najpotrebniji. Udruzi možete pomoći i uplatom donacije na žiro račun otvoren u Privrednoj banci Zagreb: HR5123400091116005263. Poziv: 02 251222.

Udruga oboljelih od leukemije i limfoma je neprofitna udruga sa sjedištem u Čakovcu (UOLL) koja djeluje od 1998. godine. Osnovana je sa svrhom pružanja pomoći oboljelima od teških malignih bolesti, odnosno vodi brigu o oboljelima od leukemije i limfoma, GIST-a (gastrointestinalni stromalni tumor) te oboljelima od srodnih hematološko onkoloških bolestima na području Republike Hrvatske. Od 2013. godine provodimo ekološko i humanitarnu akciju „Plastičnim čepovima do skupih lijekova“ i do sada smo prikupili preko 430.000 kg plastičnih čepova i predali ovlaštenim otkupljivačima. Hvala svima na dosad pruženoj potpori i uključenju!
Emil Vibović, predsjednik UOLL-A

kontakt: +385 91 508 8486
mail: emiluoll7@gmail.com

Ostale Obavijesti

Obavijesti

Prigodna prodaja umjetnina

Pozivamo vas na Porcijunkulovo u Čakovcu od 28.07. do 2.08.2022. godine prigodna prodaja umjetnina nastalih na likovnim radionicama na štandu UOLL-a. Sav prihod namijenjen je

Donacije

Centar za rehabilitaciju Rijeka

Centar za rehabilitaciju Rijeka danas dostavili plastične čepove u Čakovec. Hvala na uključenju i dostavi čepova!

#uoll.hr

@emiluoll7@gmail.com