Studentski zbor Odjela za biologiju

Share Article

Studentski zbor Odjela za biologiju u suradnji s nastavnicima i suradnicima Odjela od ožujka do kraja svibnja provodi niz različitih aktivnosti u sklopu popularizacijskog projekta „Biolog-i-Ja“ koje omogućavaju zainteresiranim građanima, a prvenstveno djeci i mladima da razvijaju svoju ljubav i interes prema biologiji.

Povodom završetka navedenog projekta Studentski zbor Odjela za biologiju organizira završno druženje svih sudionika uključujući studente, djelatnike Odjela za biologiju, ali i članove udruge Alumni BiolOS. Cilj Biološke večeri, koja će se održati 27. svibnja 2022. godine ispred zgrade Odjela za biologiju, je diseminacija ostvarenih rezultata projekta koja će omogućiti razmjenu znanja i iskustava stečenih kroz organizaciju i realizaciju projekta. Iste večeri javno će biti uručene povelje i nagrade studentima za najbolje ocijenjene uratke prijavljene na Natječaj raspisan 30. ožujka 2022. godine.
Također, u okviru Biološke večeri Studentski zbor organizira humanitarnu tombolu. Za sudjelovanje je potrebno kupiti listić za tombolu po cijeni od 20 kn. Sva sredstva prikupljena na tomboli donirat će se Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma (UOLL, Čakovec). Odjel za biologiju ujedno ima postavljene kutije u koje studenti, ali i djelatnici fakulteta redovito prikupljaju plastične čepove te su stoga aktivni sudionici akcije „Plastičnim čepovima do skupih lijekova“.

Hvala svima na uključenju!

Ostale Obavijesti

Obavijesti

Prigodna prodaja umjetnina

Pozivamo vas na Porcijunkulovo u Čakovcu od 28.07. do 2.08.2022. godine prigodna prodaja umjetnina nastalih na likovnim radionicama na štandu UOLL-a. Sav prihod namijenjen je

Donacije

Centar za rehabilitaciju Rijeka

Centar za rehabilitaciju Rijeka danas dostavili plastične čepove u Čakovec. Hvala na uključenju i dostavi čepova!

#uoll.hr

@emiluoll7@gmail.com