Priznanje predsjedniku od članova UOLL

18.02.2018.

Osnovati udrugu nije baš lako i to ne 

može baš svatko. Teška je bolest

iznenada došla i nije brzo prošla,

trebalo je puno truda, rada i volje da

krene na bolje.Transplantacija nije bila

baš laka al je Emilu otvorila vrata.

Zavjet je dao i udrugu osnovao. Uključili

se i mi, članovi koji smo prošli kroz

slične teške bolesti i ne samo mi,

priključili su nam se i podupirajuči

članovi koji su uz nas i stalno nas

prate i zati HVALA VAM.

Prošle su bure i oluje, a iza svake oluje

dolazi sunce koje nas več 20 godina 

grije. HVALA za svaki novi dan za

svaku novu priliku i

VELIKO HVALA EMILU VIBOVIĆU

osnivaću udruge.

                     ČLANOVI

 

       Pismo podrške Martina Lukavečkog:

                                                                   

Čestitam udruzi na velikoj obljetnici 20 godina humanitarnog rada.

Posebice čestitka mom dragom prijatelju Emilu na požrtvovnom radu.

Svima sve najbolje i puno zdravlja.

Martin Lukavečki

 

Pisma podrške: Ministarstvo zaštite okoliša i energetike

Izjava

Vaša predanost misiji ozdravljenja oboljelih, strast prema edukaciji i nadasve čovjekoljublje, temelji su na kojima se mora graditi društvo. Društvo koje je snažan oslonac svojim građanima.
Svojim projektom "Plastičnim čepovima do skupih lijekova" kontinuirano ukazujete na važnost razvrstavanja otpada, od najmanje vrtićke dobi.
Od komunalnih društava preko naših nacionalnih parkova pa sve do pojedinačnih donatora, uspjeli ste ujediniti brojne institucije i zajednicu u humanosti, solidarnosti i zaštiti okoliša, temeljem vrijednostima na kojima želimo da počiva naše društvo.
Visoko ste podigli ljestvicu u osvještavanju i edukaciji građana pa me veseli što mogu reći kako ste svima nama primjer na koji se način mora voditi briga o čovjeku i prirodi.
U ime Ministarstva zaštite okoliša i energetike i u svoje osobno ime, želim Vam još uspješniji nastavak rada, puno pozitivnih rezultata te brojne i jednako kvalitetne suradnje.

Ministar: dr.sc.Tomislav Ćorić

 

Podršku su osobno došli dati:

Grzegorz Gawin – Savjetnik Ministar i načelnik političko-ekonomskog odjela pri Veleposlanstvu Republike Poljske u Hrvatskoj,

Anna Gawin -Prvi tajnik i načelnica odjela za administrativno-financijska pitanja pri Veleposlanstvu Republike Poljske u Hrvatskoj.

Aktivno uključili međunarodnu školu u Zagrebu u prikupljanje plastičnih čepova. Hvala im u ime UOLL-a!

 

Podršku na Akademiji izrazio je predstavnik RGN Fakulteta:

Prof.dr.sc. Kristijan Posavec

Predstojnik Zavoda za geologiju i geološko inženjerstvo

Sveučilište u Zagrebu

Rudarsko-geološko-naftni fakultet

Zavod za geologiju i geološko inženjerstvo

 

Stanko Lazar povjerenik NK Dinama za sjeverozapadnu hrvatsku- prijatelju to je bilo prije 15 godina u Vinici

 

PU Osječko-Baranjska Tatjana Lovaković šalje pozdrave:

Goran Bulat iz Slavonije: 

Hvala svima a pogotovo gos. Emilu jer mi je dao jedno veliko ohrabrenje kad sam se zadesio u toj situaciji čovjek mi je dao puno savjeta i danas je cijela moja obitelj mu zahvalna i supruga ide na bolje .1.5 od transplatacije za sad je sve ok. Veliki pozdrav iz SLAVONIJE

 

Ružica Radelić Varaždin:

Poštovana gospođa Anice,

Molim Vas da primite moju zakašnjelu ispriku što zbog osobnih, ranije preuzetih obveza , nisam mogla prisustvovati značajnoj obljetnici Udruge oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske na koju ste me pozvali.

Veselim se zajedno s Vama uspjehu i rezultatima ove Udruge i želim vam svima i nadalje puno uspjeha u radu, dobre rezultate, puno razumijevanje i najviše dobrog zdravlja svim članovima i svima onima koji se trude da vaši napori i angažman budu prepoznati i priznati za dobrobit onih kojima je takva pomoć potrebna.

Osobno drago mi je i puno mi znači što ste me se sjetili kao i Vaše priznanje, jer danas je to rijetkost , te Vam na tome zahvaljujem. Još mi je draže, ako sam na bilo koji način makar i malo pridonijela uspješnosti rada Vaše Udruge .

Puno hvala još jednom.

U nadi da će još biti prilike da se sretnemo želim Vama osobno i svim članovima puno zdravlja i daljnjeg uspjeha u radu!

S poštovanjem

Ružica Radelić

 

Ines Zgombić-Halaji u ime umjetrnika, akademaca i slikara iz Zagreba:

Postovani Emile i članovi UOLL-a

Zahvaljujem u ime slikara na prekrasnom izletu i druzenju u prekrasnom restoranu Terbotz, svecanoj akademiji u Čakovcu i izlozbenom prostoru.

S postovanjem

Ines Halaji-Zgombic

Hvala svima koji su prepoznali naš rad, mi smo tu radi onih koji se liječe od teških malignih bolesti jer smo svi mi u UOLL-u prošli liječenje, transplantaciju i/ili kemoterapiju!

Vaš UOLL

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------   

Poklon torba "Turos" 

U znak zahvalnosti za 20 godina redovitog članstva, podupiranja i/ili doniranja aktivnosti UOLL-a dali smo izraditi unikatne kutije, a koju je izradila naša članica i od prvog dana idejna začetnica zaštitnih znakova, logotipa, plakata, zahvalnica i mnogo toga što je trebalo pripremiti za tisak!

Poklon torba "Turos"

Moderna unikatna poklon torba nadahnuta tradicijom međimurskog kraja, vinom i mliječnim proizvodom Turošom.

Posebno dizajnirana za različite prigode u kojima se želi nekog nagraditi, a ujedno to zabilježiti i na službenom dokumentu koji se stavlja na prednju stranicu torbe koja se u potpunosti otvara te predstavlja nosač dotičnog dokumenta kao što su svjedodžbe, diplome, priznanja i zahvale.

Unikatni proizvod posebno je projektiran da ne gubi težište prilikom nošenja ili manipulacije kod predaje bez obzira da li je torba zatvorena ili otvorena te sadržaj ne može ispasti.

Drvo kao prirodni materijal daje jednu dodatnu dimenziju topline i srdačnosti samog poklona.

Gravure i otisak na koži daju predmetu osobnost i unikatnost s obzirom na priliku u kojoj se poklon daruje.

Sadržaj torbe standardno je napunjen kvalitetnim vinom odnosno prvim pjenušcem međimurskog vinogorja marke Sibon koji je izrađen od 100% baznog vina sorte Šipon, a koja je karakteristična za Međimurje. Uz pjenušac tu se nalazi i Turoš vrsta prerađenog kravljeg sira iz Međimurja, posebno oblikovanog u stožac visine 7 cm, koji u sebi sadrži vrlo malo drugih sastojaka kao što su sol i crvena paprika. Simbol je skromnosti, čvrstine i radišnosti međimurskog čovjeka.

Unikat izradila naša članica Karmen Šipek KJS MODE d.o.o. 

Priznanje predsjedniku od članova UOLL